Joomla - Et stabilt CMS - KTH Media  

Blog

Joomla – Et stabilt CMS

Joomla er et Content Management System, som bliver forkortet til CMS. Kort fortalt, så vil Joomla gøre det meget lettere for dig at konstruere din hjemmeside, uden at være en erfaren programmør. For at forstå det for uerfarne, så forestil dig at du kigger rundt i dit rum. Da du skulle indrette dit rum, vil du ikke kunne ændre murerne.

Det samme er tilfældet med Joomla; Du får mulighed for at ændre og tilføje alt på din hjemmeside, ligesom at du også har mulighed for at skifte udseende på din hjemmeside. Nogle webhosting-udbydere har en one-click installation som du blot kan følge for at få Joomla på din hjemmeside.

Ved andre vil du skulle downloade filerne inde fra Joomlas egen hjemmeside og lægge dem op på din webserver, ved hjælp af et FTP-program.

Mulighederne stopper ikke med Joomla

Joomla kan bruges til utrolig mange projekter. Uanset om det er et forum eller en blog, vil Joomla opfylde dine behov.

Ja, du kan også vælge at lave begge ting, ligesom at Joomla også vil være godt til at oprette et billedgalleri og et community, takket være forum-funktionen.

Med Joomla får du, uanset hvilket projekt du vælger at gå med, et ubegrænset antal sider. Du kan også lave et ubegrænset antal nyheder og brugere. Du vil også kunne kategorisere dit indhold og gøre det lettere for søgemaskinerne at læse din hjemmeside, således at du rangere højere på Google, bing og andre søgemaskiner i sidste ende.

Rigtig mange virksomheder er også begyndt at integrere sig med Joomla, hvor de blandt andet har lavet forskellige moduler – altså en form for plugins eller tilføjelse. Disse tilføjelser kan både komme til gavn for personen som ejer en virksomhed, ligesom at det også kan være en fordel for personen som blot vil blogge for sin egen skyld.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *