LinkedIn for virksomheder - KTH Media  

Blog

LinkedIn for virksomheder

Linkedin er et eftertragtet sted for mange virksomheder. Virksomhederne har nemlig nemt ved at headhunte medarbejdere, ligesom at de nemmere kan sætte fokus på deres nuværende medarbejdere.

Da Linkedin er et samlingssted for virksomheder, er det også kun naturligt at mange vælger at handle over Linkedin og kan derfor skaffe kunder som du ikke havde regnet med.

Derudover vil du også kunne benytte dig af Linkedin, hvis du leder efter at få nemme indgående links til din virksomheds hjemmeside.

Virksomheden bestemmer nemlig selv hvor mange links den kan lave og kan beskrive alt fra produkter, pris, medarbejdere og meget mere!

Ligesom på Facebook, kan man også oprette grupper på Linkedin. På denne måde vil du hurtigere kunne udvide dit netværk, og se potentielle kunder eller leverandører i de forskellige grupper der eksisterer.

Som en fed feature kan du også integrere Youtube-videoer, som kan være med til at skabe et forfriskende pust på din Linkedin profil.

Ja, bruger du ikke Linkedin er der et stort potentiale som går tabt.

Undgå at lav nybegynderfejl når du skal bruge Linkedin

En af de største fejl du overhoved kan lave, når det kommer til Linkedin, er selvfølgelig ikke at have oprettet din virksomhed på Linkedin.

I dag er over 2 millioner firmaer oprettet og vil derfor være det bedste sted at starte med at lave dit netværk.

Der er også mange fif at få ved at følge jeres konkurrenter på Linkedin. I vil blandt andet kunne se hvordan de markedsføre sig, hvornår de søger nye medarbejdere og diverse. Alt i alt vil i måske kunne se hvor jeres egen kommunikation kunne blive bedre.

Når man har en virksomhedsside er det ligeledes nemt at få medarbejderne med ind over siden. Deres profiler bør dog ikke være grimme, da det så ikke vil skabe så stor SEO værdi for dig og din virksomhed, ligesom at det ikke ser professionelt ud for andre virksomheder.

Oveni det vil det være godt hvis medarbejderne også deler det indhold som er værd at dele – det kan være alt fra ledige stillinger, tilbud, kampagner og ja – hvad du som virksomhedsejer nu synes!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *