Services - KTH Media  

Services

Vi tilbyder en lang række services inden for web- og online markedsføring

Hjemmeside

Alle vores hjemmesider bliver bygget i WordPress, som er et CMS, der gør det nemt og overskueligt selv at ændre i sit indhold, når hjemmesiden er færdigudviklet

Sociale medier

Vi hjælper din forretning i gang på de sociale medier ved at lave en professionel virksomhedsprofil, der kan konvertere besøgende til kunder.

Nyhedsbrev

Skab mersalg i din virksomhed ved at udsende nyhedsbreve til dine besøgende. Vi hjælper med alt fra opsætning af nyhedsbrevet på din hjemmeside til udsendelse af det første eksemplar.

Google Analytics

Få et overblik over din hjemmesides besøgende, ved en integrering af Google Analytics. Google Analytics vil være en uundværlig assistent, når først du er kommet i gang med det.

Grafisk design

Det er vigtigt at dit grafiske design er lavet ordentligt, da det er dit look udadtil til kunderne. Dit grafiske design skal kunne kommunikere og skabe troværdighed hos din fremtidige kunde.

Google Places

Brug Google Places og få et hurtigt forspring over dine konkurrenter. Google Place kan være din vej til side 1 og vi kan og vil hjælpe dig med at udnytte det fulde potentiale.

Webmaster

Hos KTH Media har du mulighed for at leje os som webmaster, hvilket betyder at vi vedligeholder og opdatere dit hjemmeside for dig.

Backup

Sørg for altid at have din hjemmeside sikret, med vores backup-løsning. At have en backup er en nødvendighed, da du vil komme til at miste alle dine data hvis din hjemmeside bliver udsat for angreb eller tekniske problemer.

Tekstforfatning

Bliv fundet på Google med skarpe søgemaskinevenlige tekster. Alle vores tekster er relevante i forhold til det emne som bliver givet og vil være til at forstå for både søgemaskiner og mennesker.

Skal vi samarbejde?

Hos KTH Media er vi altid klar til at hjælpe din virksomhed med at få en stærk online profil

[contact-form-7 id=”12456″ title=”Agile Theme Contact Form”]